Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vart har Norrland tagit vägen i coronarapporteringen?

Ja, det är inte första gången som detta händer. Vid denna pandemi slutar de rapportera vid Uppland, där försvinner den övre delen av landet. De har tydligen ingen pandemi för de utesluter all rapportering om denna landsdel.

Men denna landsdel har och kommer alltid att klara sig själv. Men när stockholmarna vill att de inte skall sanda sina vägar för de vill ha vita vägar när de kommer till fjällen, då är måttet rågat. De klarar ju inte av att köra på vita vägar så därför sandar de. De vill inte dra upp deras bilar från dikena, det ställer bara till problem.

Och denna landsdel kan ni ta på allvar, de klagar aldrig, de tar tag i sina egna problem och gör något åt dem, de väntar inte på att samhället skall åtgärda dem åt dem. Men i den nedre delen av landet gnälls det så man kan bli nojig av mindre, de är så erbarmligt bortskämda. De vill att landsbygden skall vara intakt när de åker på semester, men när det kommer förslag om utjämningsbidrag till landsbygden då ni kommer gnället igång, de vill inte bidra med en enda krona.

En som bor i den nedre delen av Norrland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare