Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi är många som reser till jobbet – och alla behövs

Kommentar till Moderaterna: Släng det eländiga förslaget om reseavdrag i papperskorgen!

Det behöver inte vara landsbygd, Lars Beckman, vi är många som reser till jobbet och alla behövs, som bekant.

Regeringen avser att försämra för de som har långt till jobbet för att spara pengar. Jag har en bra lön men överväger att sluta jobba och blir då en belastning för den kommun jag bor i, på samma gång minskar intäkten från den skatt jag betalar. Kommunen blir ansvarig för att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Jag betalar idag mer skatt än genomsnittslön i detta land, för att inte nämna den kunskap som slängs bort.

Tänk om och försök att göra något rätt de dagar regeringen har kvar vid så kallad makt, eller vidare överenskommelser utan demokratisk förankring. Tilläggas kan att innan ovanstående sker har jag redan gett bort mitt kapital och blir sålunda bidragstagare enligt sociallagen, är det inte bättre att försöka få alla jobba så länge de kan som regeringen vill för att på så sätt bidra till förbättringar i vårt land?

gubben i lådan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare