Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi behöver ej mer Kinaimporterade ohållbara vindkraftverk!

Carl Evert Ohlsson och Centerpartiet ett parti som sviker landsbygden om och om igen. Låt oss göra folkomröstningar för vindkraftverk! så får du se hur mycket stöd som finns. Det vill säga mycket litet. Vi är en demokrati och den skall följas. Ingen vill ha dessa ohållbara, farliga och ohälsosamma entiteter vid sin husknut om man inte vill få psykiska och fysiska men för livet. Skall vi importera ännu mer el från kol och gas från Östeuropa och Tyskland när vinden står stilla? Det låter inte så ”miljövänligt”.

Industrierna får stänga av tillverkning när det är för kallt och elbrist är att vänta. Låt oss bygga senaste generationen kärnkraft och få slut på dessa vansinnigheter. Folkomröstning är det enda rätta, demokratin behöver stärkas och skyddas mot politiker utan vett och reson.

Lokala val måste införas för demokratins skull!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare