Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi blir väldigt rädda för hur folk tänker

Svar till Inger J: Samma reseregler gäller för alla – inte bara asylsökande

Väldigt intressant detta, och första tecken på mindre vetskap, är att kalla andra människor för som i detta fall "korkad".

Nu har jag en bra insyn i detta och om vi tar detta till en förskolenivå: Ska de som arbetar och drar in lön resa utomlands, så får de spara undan pengar. I detta fall så handlar det om att man får resan (i slutänden så är det inte personens egna pengar) därför blir resan "gratis" för den/de som det gäller.

Har man sedan lite insyn i vad man kan söka ekonomiskt bistånd/ekonomiskt stöd till så får man inte i 99 procent av fallen stöd till att resa utomlands. Sedan kan man ta detta till en högre nivå: Om jag flyr från ett land (flyr gör man för att man fruktar för sitt liv) inte åker man på semester till ett ställe som man flytt ifrån?

Det om något är korkat, vi sitter tre stycken socionomer nu och blir väldigt rädda för hur folk tänker, inte utsätter man någon för risken att bli dödad?

P.B

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare