Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi byter hyresvärd alldeles för ofta

I år fick vi som bor i det privata området i Sätra en ny hyresvärd.

När IHF bostad tog över för några år sedan frågade jag hur länge de tänkte vara våra hyresvärd. Hur lång är deras långsiktighet? Hundra år, sa deras pr-ansvariga.

Eller hur? tänkte jag för mig själv. Ica-handlare (IHF) vill krama ur till minsta droppe. De som redan är proppmätta vill ha mer.

Tre till fyra år senare har vi haft lika många ägare. Färgen hinner knappt torka på väggskyltarna innan de ska tas ned. Behåll de gamla skyltarna och tejpa över med silvertejp och skriv med tusch vad ni heter. När nästa kapitalistföretag tar över, tejpa över skylten igen.

Det har brunnit för andra gången på kort tid. Denna gång en hög med reklam. Entrén är full med bråte såsom en stulen entrérullstol ifrån sjukhuset till en sönderhoppad stol. Tvättstugan ser ut som om soporna inte har tömts på flera månader.

En trött hyresgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare