Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vilka dumheter om tragiska olyckan i Andersberg

Läste med bestörtning Maria Grews, trafikplanerare i kommunen, svar på frågor angående den oerhört tragiska olyckan vid busshållplatsen i Andersberg. Inte ett ord om det tragiska i händelsen, däremot en mängd försvar och en underskattning av bilisters hänsynstaganden till både övergångsställen och hastighetsbegränsningar.

"Vi vill inte invagga passagerarna i falsk trygghet", säger Maria Grew. Det mesta korkade jag hört! Vad skiljer övergångsställen i Andersberg från övriga i kommunen?

Dumheterna fortsätter trilla ur Maria Grew: "När man kommer från Hedesunda inbjuder raksträckan till högre hastigheter". Är det ett skäl till att inte sänka hastigheten?

Det är väl ändå inte så illa, som Simon Ridell antyder, att åtgärderna beror på varifrån protesterna kommer? Hur skulle en protest från högutbildade föräldrar i Villastaden tagits emot?

Det får inte upprepas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare