Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla kan inte vara chefer!

Annons

Chefskarriärbank och 16 nya enhetschefstjänster inom landstinget!

Förr blev jag förbannad men nu blir jag trött och ler åt denna samlade dumhet som sitter och bestämmer över våra surt förvärvade skattepengar som borde gå till sjuka.

Kan Svante Lönnbark förklara för mig varför det blir fler och fler chefer, det rimmar dåligt med de rop om mer pengar till landstinget.

Vi skall nu eventuellt betala våra vaccinationer själva inför höstens pandemi. Omflyttning, nya lokaler med möbler med mera plus alla dessa chefer. Chefskarriärbank, vad är detta? Jag skulle skämmas att använda mig av ett sådant ord. Jag kallar det ”dansen kring guldkalven”. De som tar ett sådant jobb slickar uppåt och sparkar nedåt. Att jobba inom landstinget är inte en karriär så varför låta folk tror det genom att kalla var och varannan enhetschef. Det är ett sätt att få information om gräsrötterna och att de håller sig på plats.

Sedan börjar jag fundera, varifrån får ni pengarna till det här?

Är det så att ni kanske tar av personalens framtida skattepengar?

Varifrån får ni annars pengar som ska gå till vård, löner med mera. Förklara för oss: varför alla dessa chefer och en chefskarriärbank?

Alla kan inte vara chefer

Om alla är chefer vem är då vanlig arbetstagare, så kallad gräsrot?

Det här gör att man skräms till tystnad vilket väl är meningen. Jag förstår att det är ingen idé att som vanlig arbetstagare inom landstinget opponera sig. Man blir tillsagd att prata med sin chef men chefen är högste chefens utsträcka arm och i dessa tider vill man behålla sitt jobb hur dåligt betalt det än är.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons