Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det så här det ska vara, X-trafik?

Annons

Om och om igen klagar vi i Forsbacka på busstrafiken som nu inte längre fungerar med de nya bytena, och till svar får vi att allt ska fungera så bra. Men det är ju det som det inte gör!

I måndags blev jag fast i Valbo då busschauffören på 91:an inte ville förstå att han skulle vända vid Valbo och köra genom Forsbacka till Sandviken igen. Trots mina förklaringar och att jag tyckte att han skulle ringa till sina chefer och höra lämnade han mig ensam kvar där, klockan 22.55 på kvällen!

Jag hade en grym tur att min storebror var hemma och kunde komma och hämta mig med bilen. Men jag trodde att det var grejen med att åka buss – att man skulle lämna bilen hemma!

Är det så här det ska vara, X-trafik? Man måste börja åka bil eftersom busstrafiken inte fungerar?

Nu har detta hänt en gång. Men hur många gånger till ska det behöva hända? Hur många mindre barn ska behöva lämnas ensamma i en timme på kvällen för att bussen inte kommer? Det får helt enkelt inte fungera så här.

Jag skulle gärna vilja ha ett svar på hur X-trafik ska lösa det här, så att det inte händer igen. För det får verkligen inte hända igen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons