Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det verkligen läge för en målbildsdag?

Annons

Tycker inte du att det räcker nu, Eva Lindberg?

Tycker du att det är rätt att anordna en målbildsdag för 5 miljoner kronor när det ska sparas pengar?

Det skulle vara lämpligare om ni tittade på den bild i dag som kallas verklighet. Här ska det så kallade ”fotfolket” inom sjuk-vården spara, om ni fort-sätter att slösa.

Ta som exempel ambulansorganisationen som dräneras på kompetenta medarbetare på grund av ett förslag som var menat som ett sparförslag. Det skulle sparas ungefär den summa som den här dagen kommer att kosta! Förslaget har i stället medfört ökade kostnader. Du/ni skulle vinna betydligt större respekt om ni slopar denna målbildsdag trots det löfte ni givit. Politiker är ju kända för att bryta sina löften (vallöften i synnerhet) så det kan väl inte vara så svårt.

Jag antar att det är bildade människor ni bjudit in som kan räkna ut att man kan inte ge med den ena handen och ta med den andra.

Jag hoppas att du/ni inte kommer med svaret att det är olika kassor, för till syvende och sist är det mina och alla andra medborgares skattepengar ni slösar med.

Jag blir uppriktigt arg och ledsen när jag ser och hör hur ni nonchalerar oss i personalen och att ni samtidigt inte drar er för att slösa med pengar på resor, målbildsdagar med mera.

Sonja Åhs,

Leg sjuksköterska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons