Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilfirmorna har nog sig själva att skylla

Annons

SVAR TILL

”Gnäll inte – jobba”,

16 augusti

Jag såg en insändare om bilförsäljare här i Gävle. Håller fullständigt med. Jag har precis samma erfarenhet. Visserligen är jag ganska van vid att vara osynlig men det sällskap jag hade med mig brukar synas.

Vi var inne på olika bilförsäljningsställen och på ett av dem stod försäljaren och pratade i telefon med någon kompis. Och du ska inte tro att han blev intresserad av oss. Nej, han vände ryggen till och fortsatte prata med sin kompis. Vi gick därifrån.

Så vi gick till nästa ställe och där blev det plötsligt tomt i lokalen. Så det är inte undra på att de inte får sälja sina bilar.

Sen var vi på det tredje stället och där var det en trevlig försäljare som berättade om alla garantier och drulleförsäkringar som gällde den bil som jag sedan köpte.

Men de var inte lika trevliga när jag senare var tillbaka med olika fel på bilen. Då var de väldigt otrevliga och de garantier och den drulleförsäkring som han pratade om när jag köpte, inget av dessa gällde numera. Så hur många garantier man än har, så är det ingen som gäller längre än den dagen man köpte bilen.

Nej, bilfirmorna har nog sig själva att skylla.

Bilförsäljare, gamla tiders hästskojare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons