Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra väg – för en stridsvagn

Annons

Gävles gator är de sämsta i landet? På västra vägen/riks 80 mellan trafikplats Johanneslöt och Staketgatan finns det så många potthål att vägen är som en tvättbräda. Men potthålen finns över hela stan. Nu kommer våren om någon vecka så det blir bara fler hål i vägarna. De som kör bil i Gävle får vara glada om bilen inte går sönder under bilkörningen.

Gävle kommun borde skämmas att vägarna är så dåliga. Alla politiker säger att man ska köra på ett miljösäkert sätt men hur ska man kunna det när vägarna ser ut som de gör. Snart måste man ha en stridsvagn för att ta sig fram i Gävles innerstad.

Varför ska man betala så mycket skatt när vägarna är kassa?

Det är lika bra att ni tar bort asfalten och har grusvägar i stället, man skulle inte märka någonting. Kanske en bättre och billigare lösning?

Gävle kommun har en vinst på 212 miljoner kronor. Kanske kunde 25 procent av vinsten läggas på att laga Gävles gator. Får man skicka en faktura till Gävle kommun för alla skador på bilen?

Kan inte kommunstyrelsen förbjuda tunga fordon som väger mer än tio ton på Västra vägen och på Fältkärsleden. Vägarna tål inte tung trafik just nu.

För att man ska kunna åka in och ut till Gävle måste vägarna ändå vara kördugliga.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons