Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför ville ingen av de stora leda S

Annons

En replik till Per Helan!

Ingen vettig människa tror att mordet på statsminister Olof Palme var en slump och mördaren var en social utslagen person.

Det var ett väl planerat politiskt mord och de som ligger bakom hade många syften.

Ett syfte var att ändra kurs på Sveriges största parti. De har lyckats till en viss mån med det. Det är ingen hemlighet att SAP lutar mer åt höger.

Under Palmes tid hade SAP nästan 50 procent av folkets röster men efter det bestialiska mordet har det sjunkit till 28 procent och kanske till ännu mindre i framtiden!

De interna motsättningarna har ökat markant, därför ville inget av stora namnen inom partiet axla ansvaret och leda SAP. Det var just det många var rädda för och försökte låta valberedningen hitta en kompromisslösning, så den nye ledaren Håkan Juholt är ju inte ett normalt och sunt val som det brukar vara. Det viktigaste är nu att SAP klarar sig tills de kan hitta rätt man på rätt plats. Sannerligen inga goda odds för partiet mot de borgerliga som det ser ut nu.

Du Per, att jämföra Tage Erlander med Håkan Juholt är ju i sig orättvist.Tage som en stor ledare har åstadkommit mycket och han var sin tids gigant men Juholt ska nu ge sig ut på en okänd väg inom politiken. Personligen önskar jag honom lycka till.

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons