Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är ert ansvar, föräldrar i Järbo

Till er föräldrar i Järbo som uppenbarligen inte kan hålla koll på era barn! Mobbningen av mina barn har pågått i flera år.

Annons

Nu har det kulminerat i att era små änglar springer runt mitt i natten iklädd masker och knackar på mina barns fönster, skriker hemska och grymt elaka saker samt skrämmer livet ur dem. Ni som vet om att era barn sprang ute utklädda torsdag–lördag kväll/natt kanske bör ta uppfostring och föräldraansvar på allvar för en gångs skull?

Att era barn sedan förföljer mina barn så de knappt vågar gå ut och även skriker hånfulla och så fula ord även till oss föräldrar att vi inte ens kan förmå oss att ta de orden i munnen kanske ni också skulle kunna göra något åt, eller?

De hotar vår minste son med att de ”minsann ska ta honom” ”klå upp honom” och ”ge honom mer än han tål”. Och tyvärr är detta inte gissningar utan vi föräldrar har hört detta själv.

Vi hinner dock inte ikapp era barn. Men vi vet vilka ett par av barnen bakom maskerna är. Och om ni föräldrar nu uppenbarligen inte kan ta varken föräldrarollen eller ansvarsrollen på allvar måste vi nästa gång något händer anmäla till sociala så de får gå in och ta över.

Vi lägger allt ansvar på er föräldrar då barnen inte är särskilt gamla. Och nu förväntar vi oss att ni tar det ansvaret och ser till att detta upphör omedelbart!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons