Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är så jäkla orättvist!

/


Nu får det vara nog med orättvisan.

Annons

Det är så jäkla orättvist. Ibland blir våra matcher inställda på grund av vädret. Solen lyser för mycket, så man ser inget. Det regnar, så vi har en simbassäng i stället för hockeyrink. På slutet av vintern när solen äntligen kommer, blir det sjöar på isen. Det är så jäkla orättvist.

Vi får åka åtta mil tur och retur för träning på is på hösten. Har vi tur får vi åka på vår is med himlen som tak, efter höstlovet. Då har de flesta lag åkt på is i sin ishall nära där de bor hela hösten. Hur tänker ni som bestämmer?

Är inte vi värda något bara för att vi inte bor i Gävle? Det är så jäkla orättvist.

Mammor och pappor får skotta innan och under match. När syrran spelade fick de spela kortare perioder på grund av snön som föll. Vi såg inte ens pucken när de spelade. Även då var det lag som inte kom. För vårt tak är en blå eller grå himmel.

Det är så jäkla orättvist.

Vissa dagar blåser det så mycket att man kan få en tall i huvudet, eller ramla av allt skräp som blåst ned på isen. Varför har ni glömt bort oss? Är det för att vi bor så långt bort? Det enda vi önskar är ett riktigt tak över vår is. Ge oss ett svar och inte en massa dåliga ursäkter.

Emil och Sydney ,

U11, Hedesunda IF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons