Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är trots allt en ”praktisk” linje, eller?

Annons

Vi skriver denna insändare för att vi är besvikna på fordonsutbildningen på Borgarskolan, och vi vill ha en bättring. För att vara en praktisk linje tycker vi fordonstiden är alldeles för kort. Och det borde på något sätt gå att få in mer verkstadstid. Det är trots allt en ”praktisk” linje, eller?

Utbildningen borde enligt oss innehålla en större del verkstadstid eftersom det är av det vi ska lära oss. Och vi behöver den tiden för att förbereda oss för arbetslivet efter skolan.

Den så kallade ”verkstaden”, om det nu kan kallas så, borde vara bättre anpassad för oss elever som ska vara där de få timmarna vi har verkstad. När vi började årskurs två var det näst intill kaos i verkstäderna på skolan. Detta eftersom de byggde om verkstäderna fast de kunde gjort det på sommarlovet i stället då vi inte var där. På grund av att de började bygga om efter lovet förstörde det för oss elever. Och vi är fortfarande missnöjda med verkstaden. Den är liten, dåligt utrustad och räcker inte alltid för oss elever heller. Verktygsskåpen är också dåligt utrustade och det går åt väldigt mycket tid att leta efter saknade verktyg under lektionstid. Tid som borde gå till att få klart bilarna så kunderna blir nöjda. Angående jobb med kundbilar är vi också missnöjda, vi vill ha in mer avancerade jobb som tar tid och kräver lite tänkande, men på grund av den korta verkstadstiden är det en omöjlighet. Vet också att jobben inte serveras på silverfat men om det är möjligt vore det roligt för oss elever med lite mer avancerade jobb som tar tid.

Missnöjda fordonselever på Borgarskolan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons