Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det borde finnas skyltar om hur man kan bidra

Annons

Jag var i Furuvik härom dagen. Det var trevligt och välordnat och allting, men en sak slog mig. Varför finns ingen möjlighet för vanliga människor att ge en slant månadsvis, som man gör till exempelvis Amnesty, Djurens rätt med flera? Jag är förvånad att ingen har tänkt på det. Jag skulle gärna skänka en femtilapp eller en hundring varje månad till projektet som värnar om utrotningshotade djur, bland annat schimpansen. Det borde finnas skyltar och information i parken om detta på flera ställen, hur man går till väga, hur man kan bidra. Jag skänker hellre 100 kronor till det projektet än till Cancerfonden. Till Cancerfonden når alltför liten del till ändamålet.

Nu finns en bok att köpa där alla pengar går till projektet som Furuvik är involverat i, men alla vill inte köpa en bok för 250 kronor. Det borde definitivt finnas alternativ och jag tror att det är fler än jag som skulle nappa på det. Vore intressant att höra vad Ing-Marie tycker.

En som värnar om djuren

SVAR DIREKT:

Vi borde helt klart ha bättre information

Jag blir så glad att det finns människor som vill vara med och hjälpa oss i vårt arbete för de utrotningshotade djuren.

Som ordförande i Sweden Chimpanzee Trust och Jane Goodall Institute Sweden tar jag emot dessa idéer och tankar mycket seriöst!

Vi borde helt klart ha en bättre information om vad och hur man som enskild kan hjälpa till. I den information som i dag finns runt aporna behöver vi nog lyfta fram det på ett mer tillgängligt sätt och jag ska givetvis se till att det finns en bättre information om detta i framtiden. Det går mycket bra att i dag donera varje månad till Sweden Chimpanzee Trust, och jag har lyckligtvis många som under flera år har hjälp oss i vårt arbete. Om någon vill ha mer information så är ni välkomna att höra av er till mig på e-post ing-marie@furuvik.se

Tusen tack för ditt engagemang och för att du bryr dig.

Ing-Marie Persson, Furuviksparken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons