Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det kändes bittert att bli uthängd av dig

Annons

Till den det berör...

Att få ett privatbrev högljutt och ironiskt bedömt på offentlig plats inför många andra var inte vad jag väntat mig av dig. Jag har uppfattat dig som diskret och balanserad och mitt förtroende för dig har varit stort. Ett privatbrev är sekretesskyddat och endast avsett för mottagaren om inte avsändaren givit tillstånd till något annat.

Det som hände strax efter dina ljudligt utropade omdöme hade väl troligen också ett samband. Oavsett vad du tyckte om brevet var du inte förhindrad att meddela detta enbart till mig om du nu alls ville säga något.

Det kändes därför så oförklarligtoch bittert att bli uthängd av dig, du med ditt viktiga, ansvarsfulla och av allmänheten så uppskattade yrke. Och du, med din gedigna sociala kompetens, borde väl kunnat klara detta på ett ärligt och korrekt sätt.

Du visste att jag inte skulle ha vägrat att lyssna. Du visste också att jag skulle ha respekterat vad du haft att säga bara det framförts endast till mig.

Tydligen ansåg du mig inte värd denna respekt eftersom du föredrog ett offentligt utpekande och ett olustigt ironiskt omdöme i stället för hederlig kritik endast till avsändaren.

Trots allt vänliga hälsningar...

Utlämnad till många

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons