Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det minsta man kan göra är att betala medlemsavgift

Annons

Till alla er som har snöskoter men inte är med i någon klubb vill jag bara vädja att gå med i närmsta lokala skoterklubb.

Som det är i dagsläget har de lokala skoterklubbarna väldigt ansträngd ekonomi och det som kommer in från betalande medlemmar är bara en droppe i havet av vad som egentligen skulle behövas för att kunna sköta ledsystemet tillfredställande.

Jag skulle samtidigt vilja påstå att de 200 kronor som ett enskilt medlemskap kostar är en droppe i havet av vad det kostar att ha köpa och äga en snöskoter. Det är enbart dumsnålt att inte sponsra den lokala klubben.

Uppskattningsvis är det knappt 20 procent av alla snöskoterägare i Sandvikens kommun som är med och betalar till Sandvikens skoterklubb.

De som sedan gnäller mest över dåliga leder brukar ironisk nog vara de som inte är medlemmar. Som argument brukar de säga något i stil med: Varför ska man betala när lederna ändå är så dåliga. Snacka om moment 22.

Det finns några eldsjälar i klubben som sliter och kämpar ideellt efter bästa förmåga, men jag har en känsla av att även de tröttnar en vacker dag. De ska ha en eloge för det de gör.

Det minsta man kan göra för klubben är att betala medlemsavgift och jag hoppas att fler tar till sig detta så att klubben får leva vidare.

Så kom igen nu, sluta gnäll och börja bidra med något.

Betalande medlem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons