Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du kan söka jobb även utan Jobbchansen

Annons

SVAR TILL

”Arbetslös”

2 november

Jobbchansen är en av många återkommande aktiviteter på Arbetsförmedlingen i Gävle. Syftet med Jobbchansen är att skapa en mötesplats där arbetsgivare och arbetssökande kan träffas mellan fyra ögon för en första kontakt.

Aktiviteten genomförs normalt torsdagar 13.00–15.00. Detta är en aktivitet vi har mångårig erfarenhet av och vi gör uppehåll de veckor då ett fåtal arbetsgivare har möjlighet att finnas på plats hos oss. Vecka 44 var en sådan vecka och detta ville vi såklart informera våra arbetssökande om och då blev formuleringen olycklig vilket jag beklagar.

Signaturen ”Arbetslös” antyder att om Jobbchansen ställs in kan man inte söka jobb. Detta stämmer inte. På Arbetsförmedlingen i Gävle har vi öppet för personlig service måndag–fredag 10–18.

Vi har dessutom självservice alla vardagar 07–19 och vår kundtjänst har öppet vardagar 08–22, lördagar och söndagar 10–16.

Och jobb finns det att söka! Bara i september nyanmäldes närmare 1 300 nya platser och hittills i år har vi fått in över 13 000 nya jobb att förmedla.

Du är självklart välkommen att kontakta mig eller någon av mina medarbetare på Arbetsförmedlingen i Gävle om du har synpunkter på vår servicenivå eller kvaliten på densamma.

Charlotte Humling

Arbetsförmedlingen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons