Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ strömmen av utveckling, Bodil

Annons

Det här var bland det dummaste jag någonsin läst. (krönikan ”Nu får du ge dig Stisse”). Du påstår dig vara insatt i fotbollen samt den ekonomiska delen som krävs för att Gefle IF ska lyckas. Du kanske ska öppna dina ögon och se hur världen verkligen fungerar. Privata investerare behövs alltid för att en stad ska kunna blomstra. Tror du att Gävle kommun kan bekosta allt själv? Var ska pengarna komma ifrån? Människor som du klagar så fort en krona läggs på annat än äldreomsorg, sjukvård och kultur! Varför är du så emot Fastpartners förslag? Vore det dumt att få ekonomiskt stöd när det gynnar båda parter. En ny arena, ett bättre konserthus och ett hotell, kan det bli bättre?

Klart att de har ett intresse av att tjäna pengar. Vilket framgångsrikt företag skulle gå in med en så stor summa pengar utan vinstmöjligheter? Tror du att Läkerol arenas vinst har minskat på grund av deras serveringstillstånd?

Varför dessa påhopp på Stisse Åberg, han är bara en av majoriteten Gävlebor som vill att förslaget går igenom. Det såg vi på resultatet av röstningen där till och med Kultur och fritid sa ja till en ny arena. Borde inte du vara en av dem då, du som är så för kulturen i Gävle.

Nä du, Bodil, det är dags att vakna och sluta leva i det tidiga 1900-talet. Hoppa av din häst och kärra och följ strömmen av utveckling!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons