Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framtiden tillhör de egenställda

Annons

Replik till kommunfullmäktigesammanträdets företagsdebatt som var i måndags förmiddag i Spegelsalen mellan de politiska blocken.

De röda har styrt Gävle kommun sedan rösträtten infördes och i dag ser vi alla resultatet av detta. Det går att läsa i bland annat rankningslistor, arbetsförmedlingens inskrivningsantal och socialbidragens utbetalningsbelopp! Jag som egen företagare, moderat och Gävlebo önskar att de röda kommunpolitikerna ökar och förbättrar sin förståelse för företagandets vardag och betydelse för kommunen och dess medborgare. Kan kommunen ensamma ordna fram 9 085 jobb till de inskrivna på arbetsförmedlingen i Gävle? Knappast!

Framtiden tillhör de egenanställda och jag är ett levande bevis på detta. En fas 2:are som växlade om till företagare. Får man ingen anställning så anställ dig själv. Jag ser 9 085 Gävlebor som är anställningsbara – inte arbetslösa!

Gävle behöver ett näringslivsbolag eller ett näringslivsråd i kommunen. Hjälp företagen att komma hit, starta upp och stanna kvar.

Rösta blått i valet 2014

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons