Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hammarbybor, nu får det banne mig vara nog!

Annons

Hammarbybor, var inte tysta, opponera er, gör som Anki på Arbetarbladets debattsida 10 december, ryt till! Vi får ingenting om vi tiger!

Tack Anki. Äntligen en som reagerar mot orättvisorna inom Sandvikens kommun! Har själv varit med och kämpat för nytt lyse vid spåret, vilket tog några år, men blev verkligt bra i förhållande till de gamla apelsinlamporna.

Tänker man på de enorma miljonrullningarna som gjorts och vidare planeringar inom stadsgränserna så är väl 30 000 kronor kaffepengar.

Exempelvis planer på kulturcentrum på cirka 50–60 miljoner och driftskostnader därtill på två-tre miljoner.

Arenan törs man knappt prata om utan att bli sjuk! Här är driftskostnaderna på blygsamma 10–13 miljoner. Men till detta finns det hur mycket pengar som helst.

En annan sak som retar mig och troligtvis alla Hammarbybor är, varför vi ska betala vägavgift när man slipper detta i Storvik och Sandviken? Vi betalar ju alla lika hög kommunalskatt. Jag uppmanar alla fastighetsägare i Hammarby att göra avdrag i deklarationen med hela vägavgiften. Alla medborgare använder vägarna, inte bara de som råkar äga en fastighet. Därför är det helt tvunget att ta denna kostnad skattevägen. På sista vägmötet blev det inskrivet i protokollet att Åshammar, Kungsgården, Årsunda med flera skulle kontaktas, så att även de ska göra skatteavdrag.

De som läser dessa rader hoppas jag inser att något måste hända! Med andra ord, nu får det banne mig vara nog!

Missnöjd Hammarbybo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons