Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur kan det vara möjligt att stänga för att servera grogg?

Kan ingen på Sandvikens kommun och kultur&fritid uttala sig om hur det kan vara möjligt att stänga ishallen för alla barn och ungdomar för att Saik och Maja ska servera grogg?

Annons

Är det förenligt med avtalet och är det så stiftelsen tänker? Kan stiftelsen uttala sig om det? Är det förenligt med kommunens och Saiks föreningspolicy att man släcker lyset i hallen och serverar grogg? Hur kan det vara möjligt att man höjer hyrorna på hundratusentals kronor och sedan får ungdomen inte vistas där och träna? Kan någon svara på det? För som sponsor och småföretagare med intressen i dessa föreningar ser jag inte positivt på det. Varför kan man inte lösa detta med ett tält eller inne på arenan? Ska den inte vara så modern att man klarar detta? Eller tror man att den stora världssporten bandy kommer att invadera stan? Glöm det! Jag vill ha ett svar av Maja och kommunen samt stiftelsen om detta är förenligt med vår barn- och ungdoms- idrott.

Det är tragiskt att behöva förklara för 250 hockey- och konståkningsungdomar att de inte får träna för att det ska krökas i anläggningen.

Oförstående

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons