Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur kul är en 30-minutersmatch?

Annons

Hör här alla ni som inte gillar fotboll, stanna hemma!

Jag är en person som älskar fotboll, men det finns tyvärr idioter som förstör den. Man blir verkligen trött på dessa människor.

Tisdag 24 maj skulle jag titta på toppmatchen mellan Mamö FF och Helsingborg IF. Men så kom en idiot från publiken och förstörde för oss andra som försökte njuta av matchen, genom att hoppa in på arenan och slå till Hif:s målvakt och matchen fick avbrytas efter 30 minuters spel.

Det hände samma sak när Syrianska och AIK möttes i april.

Man kan ju undra om dessa människor verkligen är ”supportrar” eller om de bara är ute efter att förstöra för oss andra ocn fotbollsklubbarna.

Efter dem här händelserna skrev jag ett brev till SvFF (Svenka fotbollsförbundet) och undrade varför man inte kan bestraffa dessa så kallade ”supportrar” (idioter) i stället för att lägga all tyngd på fotbollsklubbbarna.

Det svar jag fick var att de hade vissa lagar/riktlinjer de följer, därför blir det tyvärr på detta vis det ska lösas.

De menar alltså att även om det händer samma saker igen i framtiden kan de inte göra så mycket åt det heller. Hur kul är det då att titta på en match som är 30 minuter lång?

Även om klubbarna straffas jättehårt kommer det alltid idioter tillbaka och förstör. Varför inte visa dem nu och för all framtid att det inte är okej att de beter sig på detta vis genom att kanske sätta upp en skylt utanför fotbollsplanerna där det står att de som ställer till med bråk kommer att ställas inför rätta och riskera böter.

Dessutom kan man sätta upp nät runtom fotbollsplanerna så att publiken inte kan ta sig in så lätt, som vissa länder gör.

Vore jätteglad om det blir nån förändring i framtiden, för det hjälper inte att klubbarna tar ”smällen” och den som ställer till det kommer undan.

Fotbollsälskaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons