Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur skulle jag kunna veta att September kommer i maj?

Annons

Lördag 1 oktober. Börjar känna spänning och entusiasm inför kvällen. En god matbit och sedan konsert – vilken härlig kväll! Ringer en kompis, berättar om kvällsplanen och hon släpper nyheten: ”Konserten inställd!”

Tänkte att det inte kunde stämma, det är inget jag sett i tidningen under veckan. Klickar mig in på Konserthusets hemsida och läser där att Septembers konsert är framskjuten till maj 2012. Ridå.

Nu hann jag inte sätta mig på någon restaurang, inte bege mig mot Konserthuset, inte få beskedet på plats men jag hinner bli besviken och irriterad. Är jag tvungen att inför varje evenemang uppsöka arrangörens hemsida för att få sådana här besked? Om jag inte har en fungerande dator med internetuppkoppling – ska jag då ringa för att dubbelkolla?

Mitt tips är att antingen: 1. Sätt ut en annons i dagstidning.

2. Skicka mail till biljettköparen (eftersom man uppger mailadress vid bokning via exempelvis Ticnet).

Nu ser jag fram emot September i maj. Inte illa det heller.

La La La (Never give it up)

Vi nådde inte alla som köpt biljett

SVAR DIREKT

Kära ”La La La...”.

Beklagar verkligen det inträffade! Vi har som rutin vid sådana här tillfällen att personligen kontakta de som köpt biljetter. Det innebär att vi ringer/mailar ut informationen. Ibland får vi tyvärr inte tag i personen vi söker.

I detta fallet nådde vi inte 20 personer av de cirka 500 som köpt biljett. Vi har annonserat i lokalpressen vid tidigare tillfälle när konserten blev flyttad, vi borde naturligtvis även gjort det under konsertveckan.

Vi tackar för din insändare och ska arbeta för att förbättra våra rutiner.

Mikael Forsblom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons