Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll är det dags, Brynäs!

Som vi har väntat under sommaren på att den 100:e säsongen ska dra igång och det är ju även den 52:a säsongen i rad i högsta serien. Det är ingen annan klubb som varit så länge utan avbrott i den positionen.

Annons

Vi är alla omtumlade efter vad som hände

i Ryssland förra veckan och mina tankar går ofta till de drabbades familjer, lite extra till Stefan Livs änka och två barn. Men för att hylla dem måste hockeylivet gå vidare.

Vad kan vi som supportrar göra för att det ska bli bättre?

Till att börja med kan vi instämma i den tysta minut som hockeyligan har bestämt, det spelar ingen roll om du sitter hemma i tv-soffan eller är på plats i arenan, res dig upp, ta av dig huvudbonad och böj lätt på huvudet, slut ögonen och skänk Stefan och de andra en tanke.

När Brynäs har sin hemmapremiär möter de just HV71, kom till arenan då.

I år vill jag se att vi spräcker Brynäs budget på 6 000 åskådare i snitt, skulle gärna se att vi når 7 000. Detta innebär att Brynäs får mer pengar i kassan och kan göra mer för att lyfta hockeyn i Gävle till forna höjder.

Till laget då?

Personligen tror jag att det finns så mycket potential i årets Brynäs att Tommys målsättning inte känns tagen ur rymden. Folk gnäller på honom för att han sticker ut hakan men som jag ser det vore det nästan tjänstefel att inte säga att de går för att ta guldet. Jag menar hur motiverande skulle det vara om ledarna säger till en att du inte är bättre än att vi kommer på fjärde plats? Nej, jag skulle inte vara motiverad av det, men det är ju så det ska vara i det land som uppfann jantelagen. Man får aldrig sticka ut hakan och säga att man är bättre än någon annan.

Men kom igen nu Gävlepublik, när vi på ståplats ropar ”Ni på sittplats, är ni klara?” Då ska ni svara ”Jajja mensan fattas bara!”.

Nu tar vi gemensamt nästa steg!

Mathias ”Alltid på ståplats” Norrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons