Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är förbannad på bussarna

Annons

Jag är riktigt förbannad på att Stadsbussarna inte går normala tider mellan Valbo och Sandviken via Forsbacka.

Planeringen av att bussarna ska gå var 90:e minut på kvällarna är katastrofal!

Jag åker normalt buss mellan mitt jobb inne i stan och jobbar tvåskift. Det har funkat bra, men tyckte förra gången att det var bedrövligt att bussarna började gå en gång i timmen. Men nu, känns det verkligen illa! Min buss som jag normalt brukar ta hem går 22.20 från stan i Gävle och då brukade jag byta buss vid Ikea för att åka vidare till Forsbacka. Nu får jag vänta till närmare midnatt innan bussen kommer. Det innebär att jag får vänta närmare en timme vid Ikea – mitt i natten.

Min son tränar i Valbo, och har sena träningstider. När han har sen träningtid går det ingen buss runt 23.00 utan han får fördriva tiden i omklädningsrummet och vänta på bussen i ytterligare en timme.

Min dotter jobbar inne i Gävle, och får vänta på bussen vid Ikea mellan 22.40 till midnatt. Hon är 19 år och jag känner en stor olust att hon ska behöva stå där själv i mörkret – då färre människor åker buss numera till Forsbacka. Allt därför att busstiderna är bedrövligt planerade! Ska det vara svårt att bemöta oss som åker buss, med enklare tider? Det här är tragiskt!

Vill Stadsbussarna att människor ska pendla och åka kommunalt?

Vill ni att vi åker till och från jobbet? Till och från träningar? Till och från biobesök? Då måste lokaltrafiken fungera och gå minst en gång i timmen för oss pendlare och barn/ungdomar som tränar.

Ser fram emot svar!

Orolig pendlare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons