Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag tycker synd om ”Agda 72” med rollatorn

Annons

Måste bara fråga vad Sandvikens kommun har för prioriteringar när det gäller skottning och snöröjning.

Okej, det har kommit mycket snö på kort tid men är det rimligt att ett bostadsområde i Björksätra inte blir plogat på nästan 24 timmar? När snön totalt vräker ner. Och när det väl plogas blir det bara en bredd.

Åkte härom kvällen upp till Ockelbo. Vägarna var okej. På hemvägen mitt i natten var hela Ockelbo snöröjt och 272 var nyligen plogad. Jättefina vägar.

Men när vi kom till Högbo ungefär så blev det värre och värre. Spårigt och cirka 25–30 cm snö brevid spåren, inte undanröjt ordentligt i korsningar och så vidare. Och väl hemma så plogade vi med underredet på bilen i området.

Jag tycker det är skamligt rent ut sagt. Sätt in mera folk då, och röj på kvällar och nätter, När trafiken är som minst. Inte mitt på dagarna i rusningstrafik som ni brukar. Inte kul när man hamnar bakom någon traktor som börjar backa hejvilt.

Men det är väl så att alla pengar som finns läggs i Göransson Arena kanske? Jag tycker synd om ”Agda 72” med sin rollator som vill gå till grannen på en kopp kaffe. Eller mamman med barnvagn som inte har tillgång till bil.

Jag måste även påpeka att just i mitt område var det lika uselt förra året.

Husägare och småbarnsmamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons