Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan man polisanmäla en musiksal?

Annons

Aspenskolan i Tierp söker återigen ny musiklärare och skolledningen verkar inte förstå någonting av problemen.

Aspenskolan har sedan tiotals år en ”tillfällig” baracklösning som musiksal. I en destruktiv miljö är det svårt att hålla ordnad undervisning. Musik- lärare har kommit och gått och även om man inköpt gitarrer är det som att sprida salt i öppna sår.Ingen musiklärare har haft kraft eller vilja att skita ner naglarna för att bana väg för en musiksal som lever upp till kraven på musiksal.

Skolledningen har nu begått tjänstefel i så många år då det gäller musiken att skolans elever och föräldrar skulle på eget bevåg kalla in skolinspektionen och hälsovårdsmyndigheterna.

Nu annonserar man återigen efter en ny musiklärare att sätta in vid fronten utan att köra med öppna kort.

Kanske man får tag i en ny musikpedagog som intet ont anande ska försöka reda upp i kaoset men den personen får ta på sig blåstället.

Örbyhusskolan kunde vända trenden genom en målmedveten satsning på kvalitet och ordning och en rutinerad musiklärare med ”rätt att röja”.

Jag bifogar en bild på Aspensskolans musiksals flygel till allmän beskådan. Det skändade instrumentet är en bra sammanfattning av tillståndet på Aspenskolans musikundervisning.

”Skandal”, sa Bull. ”Dubbelskandal” sa Bill.

Rutinerad före detta musiklärare i Tierps kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons