Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klä på er och gå ut i stället – alltså utomhus!

Annons

SVAR TILL

”Nedre åkarvägen”,

16 oktober

Jag kan inte låta bli att kommentera din insändare. Jag själv stör mig fruktansvärt mycket på att folk går ut på sina balkonger/altaner och röker.

Det gör att man som icke- rökare inte alls kan sitta ute, man kan inte heller ha öppet och vädra eller hänga ut kläder på vädring eller tork.

Skulle man mot all förmodan hinna gå ut och sätta sig en stund, så håller man på att spy av stanken från dessa överfulla upp-och-ner vända krukor som används som askkoppar.

Jag tycker att de som röker antingen får göra det inomhus (om det inte finns/bor barn i lägenheten), även fast lägenheten blir förstörd, eller också kan man klä på sig och gå ut. Alltså utomhus, inte ute på balkongen eller altanen.

Vi som inte röker har väl också rätt att kunna använda våra balkonger och uteplatser, och få andas frisk luft, eller den fria luften som du säger.

Okej, visst vi kan också klä på oss och gå ut. Men vi kanske också vill kunna bara få sitta på balkongen och njuta, eller hänga ut kläder och tvätt där. Då måste det ju vara enklare för rökarna att gå iväg en bit när det ska rökas, tänk vilken bra grannsämja det skulle bli då.

 

Vill ej utsättas för passiv rökning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons