Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommer de från en annan planet?

Annons

Hoppas att banker och dessa giriga företagsledare uppmärksammar vad som händer ute i den stora världen.

Det pågår ju demonstrationer mot girighet. Nu är det på gång överallt och reagerar mot de personer som tror att de kan suga ut företag och vanliga personer hur mycket som helst.

Titta på en bolagsstämma när de sitter i bänkraderna. Samma blanka skor, högra benet över det vänstra, kostymerna blänker de med på rad efter rad. På sin höjd att man kan skilja dem åt på slipsarna, där kan de variera lite.

Bankerna har stor skuld i de ekonomiska läget i många länder.

De har bara sett till att låna ut pengar för att sedan ta hem vinster som inte räcker till fast de kan vara hur stora som helst.

Det är på tiden att de nu hjälper till att ställa allt till rätta. Ta av er skygglapparna. Har ni glömt att det var vi arbetare som tog er ur krisen för inte så länge sedan.

I dagsläget är det inte så långt mellan den övriga världen och oss här i Norden, så var uppmärksamma på dessa demonstrationer, de kan blossa upp här med. Nu när de pratas om miljarder i vinster, de är ett tag sedan de inte accepterade miljonvinster, så funderar man om de kommer från en annan planet där de inte har empati för andra människor.

Nej, upp till kamp innan det är för sent och de oundvikliga kommer till vårt samhälle.

Girighet vill vi inte ha!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons