Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunde jag ”gå ur” kommunen skulle jag göra det

Annons

Svar till:
”Ewa Szamborska”,
26 augusti

Angående ”Övertalades hoppa av elittränarjobb ...sedan blev han sparkad” i Arbetarbladet 26 augusti.

Jag kan inte finna ord för Sandvikens kommuns handlande. Kunde jag ”gå ur” kommunen skulle jag göra det direkt. Lite dimridåer om turordning och anställningstid verkar vara det enda man har att komma med. Varför talade man inte om för Håkan Larsson i våras att det fanns risk för uppsägning till hösten? Total brist på respekt för en anställd, fullständig inkompetens, rena lekstugan eller jag vet inte vad. Sabotage, så här får man inte behandla en anställd. Kommunens enda sätt att lösa detta är att be Håkan om ursäkt och ta tillbaka uppsägningen.

Jag tycker att Mats Jonsson, Arbetarbladet, ska kräva en förklaring från ansvarig tjänsteman eller politiker, som är ytterst ansvariga för denna soppa. Så här lindrigt får kommunen inte komma undan.

Som anställd i Sandvikens kommun måste detta vara utomordentligt oroande och kännas väldigt otryggt. Total brist på human personalpolitik, vad som helst kan hända.

Dessutom, som invånare, skattebetalarare och S-märkt, måste man ta sig en ordemtlig funderare på om det är dags att byta parti.

Före detta ombudsman i Sif

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons