Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man verkar få vad man betalar för

Annons

Förra året bytte Ockelbogårdar entreprenör för markarbete, bland annat snöskottning och gräsklippning.

Det är lätt att förstå att Ockelbogårdar sparade pengar på affären, för det varken skottas eller klipps gräs längre.

Den entreprenör som hade hand om detta före nuvarande kunde skotta flera gånger om dagen när så behövdes och hade tillräckligt med personal för att hinna med att handskotta balkonger och entréer samt maskiner så de kunde skotta på flera områden samtidigt utan att köra sönder stolpar och mattställningar.

Entreprenören som skottar nu har för lite personal och trots att de jobbar som galningar hinner de inte med så att lite stolpar ryker är ändå förståeligt.

Som det är nu har vi allt som oftast två-tre decimeter snö på hela området och på parkeringar innan den som skottar hinner hit, trottoarerna efter 272:an är bara en plogvall och cykelvägarna ligger under decimetertjockt snötäcke. Under detta täcke är det ishalka eftersom det inte är sandat, men man landar ju mjukt...

Jag har ringt Ockelbogårdar otaliga gånger förra året angående bristen på skottning men de hänvisar bara till entreprenören.

Kritiken i denna insändare är riktad till Ockelbogårdar och inte till entreprenören som anlitats, vilken i skrivande stund faktiskt dök upp och skottar. Viss förståelse för vädrets makter och helgersättningar har man ju, men ”man får vad man betalar för”.

Lägg märke till att trots sparade pengar på markarbete vill Ockelbogårdar höja hyrorna, kanske för att köpa in kantstolpar och mattställningar?

Martin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons