Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Måste jag åka till Sandviken för en fungerande dator?

Annons

Årets stora fiasko är datorerna på Hofors bibliotek. När man sitter och lånar en dator en timme går 25 minuter av tiden bort på grund av strul. De stänger av sig själva, man få starta om och bli irriterad. Men nu är jag ju inte ensam som går och kolla på datorn.Var detta inte Hofors – den vänliga kommunen? Inte vad gäller service i alla fall. Man får åka till Sandviken om man vill gå in på en dator. Jag tycker att alla skulle skippa datorerna på biblioteket i Hofors och åka till Sandviken.

Jag var till Arvika på semester och var in på biblio- teket och lånade en dator en timme. Jag satt inne i ett rum med stängda dörrar och då är det verkligen en timme som gäller, inga problem.

Jag tycker att Hofors kommun ska vara rädd om sina invånare, eller vill ni att flera ska flytta från den vänligaste kommun?

Ingvar Olsson, Hofors

SVAR DIREKT:

Hofors bibliotek har en längre tid haft problem med datorerna som är avsedda för bibliotekets besökare. Vi har vid ett flertal tillfällen under det senaste året varit i kontakt med kommunens it-avdelning och de har i sin tur försökt hitta en bättre teknisk lösning för bibliotekets datorer i kommunens nät. Eftersom detta har dragit ut på tiden har vi nu gemensamt beslutat att ordna en tillfällig lösning. Under de närmaste 14 dagarna kommer därför två av bibliotekets datorer att bytas ut. När detta är gjort hoppas jag att det strul som du beskriver ska vara löst och att du och våra övriga datoranvändare ska kunna använda bibliotekets datorer utan problem!

Marika Näslund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons