Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Måste man dubbelkolla på Göransson Arena?

/

 Allmänhetens åkning blev inte åkning för allmänheten lördag 10 januari.

Annons

Jag kollade upp tiderna på hemsidan på kvällen och på B-planen skulle det vara fritt för allmänheten att åka.Vi bestämde tid med kompisar, packade ihop alla prylar och åkte dit klockan 12.

Där var isen fin och nyspolad och ut ur omklädningsrummet kom glada ungdomar som ska spela match.Vilket var trevligt och helt i sin ordning om det bara var så att vi hade kunnat ta del av den informationen.

Vi fick packa ihop och åka hem igen. Varför fungerar inte kommunikationen på er hemsida Göransson Arena? Vem ska man ringa till för att dubbelkolla?

För det kommer ju inte ske igen att vi åker dit utan att vara säker på att få åka!

Karolina Olsson,

Sandviken

SVAR DIREKT:

Vissa av allmänhetens tider på Jernvallsområdet är tyvärr inte fasta tider, eftersom vi har så mycket verksamhet här på området så blir det ibland så att vi tyvärr måste kasta om matcher till andra planer. Ett av dessa tillfällen var när vi gästades av Bollnäs i lördags och vi var tvungna att flytta poolspel för flickorna i SAIK från Göransson Arena till VM-arenan för att vaktmästarna skulle hinna göra bra is inför matchen SAIKBollnäs. Allmänhetens sida uppdaterades fredag klockan 17.20 med den nya informationen. Därför är det jätteviktigt att man innan man åker ner till Jernvallsområdet för allmänhetens åkning, kollar på hemsidan som uppdateras så fort det blir någon ändring.

Niklas Gyllenskepp

bokningsansvarig, Göransson Arena AB

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons