Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni borde lära er umgås med Wild Grownups...

Annons

Jag blir förvånad över Jarowski produktionsbolag. Hänsyn till omgivningen bör vara en ledstjärna. Jarowskij produktionsbolag leder de unga Wild Kids i tävlingar och spänning för SVT.

En helg var det Rullsands campings tur att ta hand om barnen på en fantastisk badstrand i ett område där många människor vill avnjuta stranden de sista sommardagarna.

Badstranden var avstängd utan att de som kommit för att bada och sola begrep varför då inspelningsteamet tog för sig av hela badstranden. Efter att någon tagit kontakt med teamet hade man förstått att stranden inte kunde stängas utan kamerateamet fick lära sig att använda objektiven. Sedan dyker de vita bilarna upp som inte kan köra långsamt inom ett område där familjer och barn promenerar och leker på de smala vägarna.

Jarowskij produktionsbolag borde få utbildning hur man umgås med Wild Grownups med familjer i ett för medelsvenssons campingparadis. Körkortsutbildningen bör kontrolleras och vidareutbildning rekommenderas om ni vill tillbaka till campingen.

Wild Grownup

SVAR DIREKT

Hej, Wild Grownup. Som producent för Wild Kids och anställd på Jarowskij ber jag om ursäkt för eventuella olägenheter vår inspelning kan ha vållat dig.

Redan i maj var vi i kontakt med platschefen på Rullsands camping och Upplandsstiftelsen, och fick då löfte om att få spärra av delar av Brämsand för vår inspelning. När det underbara vädret gjorde att hundratals badgäster kom till området för att avnjuta en av årets sista sommardagar, beslutade vi tidigt om att lätta på avspärrningarna så snart det var möjligt.

Våra bilförare är instruerade att hålla aktuella hastighetsbegränsningar. Säkerhetsfrågor är högt prioriterade för oss, inte bara barnens säkerhet – utan även personalens och för dem i vår omgivning.

Magnus Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons