Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är jag så trött på att åka buss!

Annons

Nu är jag så @#!&A (svordom) trött på att åka buss! Hade jag kunnat hade jag tagit bilen i stället.

Alla dessa chaufförsbyten, busskortsbyten och krångel.

Härom dagen till exempel var buss 1 (till Valbo) väldigt försenad, närmare 20 minuter. När bussen väl kom skulle de ha ett chaufförsbyte och jag (och många andra!) fick stå och frysa i ytterligare fem minuter.

När de väl släpper på människor är det krångel med busskort och reskassa och det blir ytterligare fem minuters väntan. Sedan när jag satt mig ned och pustat ut på bussen, så finns det ingen värme, det var iskallt! Och jag som redan var djupfryst höll på att svimma på grund av kylan. Om man lägger ihop tiden då jag (och andra människor) fick frysa, så var det cirka 50 minuter.

Det är en massa smågrejer som skulle kunna göra allt så mycket bättre – till exempel att inte köra en buss utan värme i vintertider, låta människorna kliva på bussen innan de byter chaufför och se till att de med busskort som krånglar får ställa sig åt sidan och vänta tills de frusna ”kunderna” får kliva på och sätta sig.

Nu för tiden kostar det en förmögenhet att åka buss, hade jag varit 18 och haft en bil hade jag åkt med den i stället – det är billigare.

Nanarock

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons