Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu tar vi tillbaka vår arena

Annons

Förarbetet inför Djurgårdenmatchen var undermåligt men detta berodde mycket på att informationen från Djurgården och Stockholmpolisen inte stämde. Sedan finns det olika uppfattning om bedömningen att inte gå in och rensa bland dem. Jag kan mycket väl förstå beslutet att inte gå in samtidigt som jag tycker att det skulle ha rensats. Men som väl var skulle inte jag fatta detta beslut, eftersom det blir fel vad man än väljer. Jag vill bara säga det att Djurgårdenmatchen har inte bara fört med sig dåliga saker.

SHL håller på att se över sina regler vid arrangemang. Det arbetas med flera konkreta idéer om hur säkerheten i arenan ska förbättras.

Publikvärdar och polisen vill ha igång en dialog med oss som är på ståplats för att se vad som kan göras bättre. Gå fram till dem och prata med dem, gärna med ett leende, så kommer du att få ett leende tillbaka, det lovar jag.

Vill ni ha något framfört på dessa samtal är det bara att komma till någon av Brooklyn Tigers representanter på plats i arenan och beskriva dina funderingar så ska vi komma med ett svar så snart vi kan.

Med detta vill jag säga att låt inte spelarna få lida för att några idioter från Stockholm inte kan bete sig som folk, kom och se på matcherna som vanligt. Viktiga matcher fram- över. Brynäs ligger ju faktiskt ganska bra till i tabellen och har en rejäl chans att gå långt denna säsong, 30 matcher spelade och 25 kvar innan slutspel så än är det mycket kvar att spela om. Jag tror ta mig fasen att vi har en liten klack i samtliga arenor i Sverige, så vi ska inte bli skrämda till tystnad på vår egen hemmaplan. Stäm gärna in ni på sittplats med.

Nu tar vi tillbaka vår arena och skapar ett drag och tryck i Läkerol Arena som aldrig skådats förr! Låt taket lyfta och väggarna bågna när vårt älskade Brynäs gör mål och vinner matcherna så som 1993 och 1999! Dessa år minns vi med gåshud över hela kroppen, eller hur?

Vi ses på annandagen!

Mathias ”Alltid på ståplats” Norrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons