Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Platsbanken är en bra arena att mötas på

Annons

SVAR DIREKT

För att sprida information om lediga platser använder vi ett antal olika kanaler där Platsbanken är en av dem. Arbetsförmedlingen har rätt att avstå från publicering och övrigt stöd till arbetsgivare som uppenbart bedriver oetisk verksamhet. Exempel på detta är om arbetstagaren kan förväntas medverka till lagbrott, arbetet innebär tjänster av sexuell karaktär, arbetsgivaren inte kommer att fullfölja sina åtaganden gentemot den anställde eller att anställningen kan uppfattas allmänt stötande. Vår verksamhet ska också vara utformad så att den ökar mångfalden och motverkar diskriminering i arbetslivet.

Platsbanken är som sagt en arena där arbetsgivare och arbetssökande möts. I dag finns det över 39 000 lediga jobb på Platsbanken men Arbetsförmedlingen anvisar inte till alla dessa. Exempel på arbeten vi inte anvisar arbetssökande till är tjänster inom Försvarsmakten eller helt provisionsbaserade arbeten. De företag som annonserar efter personal och de som är intresserade av att söka olika typer av jobb har på Platsbanken en bra arena att mötas på. Arbetsförmedlingen gör sitt bästa för att underlätta detta och förhoppningen är att alla hittar något som intresserar och passar just dem.

Vi tar vårt uppdrag med största seriositet och jag kan inte göra bedömningen att ett arbete som häxa/medium allmänt uppfattas som stötande eller olämpligt.

Om du som skrivit insändaren har information som gör att vi behöver ompröva vårt ställnings- tagande är jag tacksam om du kontaktar mig.

Gabriella Persson Turdell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons