Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prisskillnaden är inte så stor som du påstår

Vi påstår inte att du har helt fel i ditt resonemang om prisskillnader för det så kallade pumppriset, alltså det pris som du får betala i kassan när du tankar, däremot är inte skillnaden så stor som du påstår.

Annons

En bemannad OKQ8-station har sällan det lägsta pumppriset i jämförelse med obemannade stationer, och vi följer de riktpriser som bestäms av OKQ8 centralt. Det innebär normalt samma pris som andra bemannade stationer (till exempel Statoil) och 15 öre högre pris per liter jämfört med obemannade stationer. Om du är medlem i OK får du tillbaka dessa 15 öre per liter som återbäring en gång per år, och dessutom får du återbäring på allt annat du handlar i butikerna. De erbjudanden OKQ8 löpande ger till medlemmar med rabatter sparar dessutom många hundralappar varje år.

Vi på stationen hjälper också våra kunder med olika tjänster som tankning, kontroll av kylarvätska, hjälp att hitta rätt motorolja med mera utan kostnad. Fråga gärna någon av våra konkurrenter om de erbjuder sådana tjänster.

Om du inte är medlem i OK och tankar 1 500 liter drivmedel per år hos oss eller någon annan bemannad OKQ8 betalar du 225 kronor (eller 19 kronor per månad) mer jämfört med de obemannade stationerna vid en prisskillnad på 15 öre per liter. Det räkneexemplet hoppas vi ger dig lite perspektiv på de prisskillnader som är aktuella.

OKQ8 Sandviken, Conny och Per-Ola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons