Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Religion är världshistoriens största bluff

Religionen är den största bluffen i världshistorien. Alla religioner säger att deras religion är den rätta Men alla kan ju inte ha rätt, eller hur?

Annons

Bibeln stämmer inte med verkligheten. Jorden är inte 10 000 år gammal som kristna säger. Människan levde inte med dinosaurier. Vetenskapen tror inte på Gud! Tvärtom så varnar de för den läran

De varnar för skapelsetro.

Europarådet i Europa har utfärdat en resolution där man uppmanar länder och utbildningsministerier att slå vakt om det vetenskapliga. Att skapelsetro är ett hot mot vårt utbildningssystem. Precis som David Attenborough sa i tv: ”Bara för att vi inte finner alla svar i naturen innebär inte det att Gud finns”. Samma sak sa Per Kornhall, att de som tror på Gud hävdar att det finns saker som är alldeles för komplicerade för att ha kunnat uppstå av en slump. Men det är ett argument som fanns redan på 1840- talet Men det skrotades redan då. Evolutionsteorin förklarar dessa saker. Per Kornhall sa att det handlar inte om vetenskap för dessa religiösa människor, utan att det handlar om att rädda människors själar. För om du inte tror att Gud skapade jorden eller människan så hamnar du i helvetet Kan man tro på Gud så kan man tro på UFO:n. Deras existens går inte att bevisa.

Religiösa människor är människor som inte vet svaret men som tror sig veta svaret. Tag bibeln för vad det är, sagor och skrönor!

Jonas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons