Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Respektera kölappssystemet!

Annons

Jag är så innerligt trött på alla de som inte låtsas om/respekterar kölappssystemet på spelbutiken i Sätra centrum. Att köerna ofta är långa och att det skulle behöva byggas ut med flera kassor är en sak, men att då försöka smita före genom att strunta i att ta en nummerlapp är fräckt! Har hört så många ursäkter från folk när de kommer fram till expediten: ”Va? Är det nummerlapp här? Men jag ska ju bara ha cigaretter... Men jag ska ju bara köpa tidningen...”

Det står faktiskt en skylt vid ingången att nummerlapp gäller för alla ärenden! Och det kan väl ändå inte undgå någon att det ljuder en signal och att expediten ropar upp till exempel ”nummer 12” vid varje nytt betjäningstillfälle?

Hur kan man då försöka ”ursäkta” sig med att ”jag visste inte att det var nummerlapp här”! Det spelar heller ingen roll om det verkar vara tomt i butiken, kölapp gäller ändå.

Häromdagen till exempel, när jag skulle handla så gick jag först för att ta en kölapp, men medan jag gör det kommer en man som struntar i det, han går bara förbi rakt fram till kassan. Expediten trycker då fram mitt nummer, eftersom mannen inte tagit nån lapp, men mannen lägger ändå upp sin vara. Jag påpekar då vänligt att det var mitt nummer som ropats upp men får då höra ett vresigt ”det var ju ingen kö när jag kom!”. Nu hade inte jag bråttom, men varför ska jag som respekterar kösystemet behöva stå åt sidan? Även om det inte ser ut att vara kö så kan det ändå vara nån i butiken som faktiskt har kölapp och då har den personen företräde!

Sten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons