Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ska ni satsa på ungdomar eller inte, Göransson Arena?

Allt som oftast sades det att ungdomarna skulle prioriteras. Nu verkar det som att det håller på att bli tvärtom, i alla fall för dem som inte använder Göransson arena.

Annons

Nu har det kommit en del stora evenemang till Göranssons arena och hockeyhallen som ligger alldeles intill verkar vara den som får stryka på foten. Nu närmast kommer World cup i bandy och de som tränar konståkning och ishockey har inte tillgång till sin hall utan den ska Göransson arena använda till något annat. Det jag har hört är att det ska serveras sprit och visas storbilds-tv. Och till råga på allt så kräver de att vi som inte ens har med bandy att göra ska ställa upp och jobba under World cup. Mer fel signaler kan man inte ge till barn och ungdomar. Vi strävar efter att unga ska hålla sig borta från sprit och det är ju lite knepigt att säga till barnen att alkohol och idrott inte hör ihop när det görs tvärtom. I alla fall har de ungdomar som brukar använda ishallen inte tillgång till den under World cup.

Kommer det alltid att bli så nu, att när det kommer något större evenemang så får dessa barn som nyttjar ishallen vika undan för Göransson arena? I sådana fall är det bedrövligt.

Jag och många med mig trodde att nu skulle verkligen barn och ungdomar prioriteras men det verkar inte bli så.

Skrevs det inte ett avtal mellan Sandvikens kommun och Göranssonska stiftelsen att barn och ungdomar skulle prioriteras?

Sedan att vi som håller på med annan sport än bandy ska behöva ställa upp och jobba ideellt för sådant som inte ens intresserar oss, i alla fall inte mig, det är obegripligt.

Nä, det kanske är dags för min son att börja med en annan idrott.

Så långt bort som möjligt från Göransson arena!

Snart före detta hockeyförälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons