Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ska vi ha ett badhus till alla?

Jag läste i Arbetarbladet 28 mars att det var många barn som tyvärr inte får plats i simskolan.

Annons

Då har någon kommit på den lysande idén att stänga baden i Bomhus och Valbo för att bygga ut badet på Fjärran Höjder. Hur kan man tänka sig att alla från ytterområdena ska få plats i det kommande bad- eldoradot. Valbobadet används av skolorna, de som går på gymet, barngrupper, vattengympa och andra som går en till två gånger i veckan. Det är svårt att tänka sig att de tar sig in till Fjärran Höjder för att bada.

I Valbo har nyligen onklädning, dusch och relaxavdelning rustats, bryr man sig inte om vad det har kostat. Man får en känsla av att boende i ytterområdena ska man inte satsa något på. Är det inte bättre att sprida användandet på de bad som finns i dag i stället för att koncentrera allt på ett ställe.

Blir koncentrationen stor uppstår det en hel del andra ”problem” som man inte i dag har räknat med. Om vi ska ta oss till Fjärran Höjder så blir det med bil, det går bort för mycket tid med buss. Tar vi bil då får vi helt bortse från att tänka på miljön då blir det nog inget bad kanske. Tänk efter före.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons