Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta gnälla, Brynäs!

Annons

Brynäs gnäller över att Simon Bertilssons avstängning jämförs med Madsens i Modo. Inte jämförbart enligt min mening. Madsens tackling var också ful och farlig men i den situationen fanns det en puck med i spelmomentet. Rätt beslut av disciplinnämnden anser jag. Sluta överklaga straffen, spelarna som drabbas av straffen ska känna av dem och lära sig vad som är rätt och fel på en hockeyrink, annars kan de syssla med något annat.

Fortsätter denna typ av tacklingar så står det nog inte på förrän vi har ett dödsfall inom elithockeyn. Vill ni ha det så, tränare, spelare och ledare?

Brynäs fans insamling till Bertilssons böter på 15 000 kronor är det bättre att ni skänker till Världens Barn. Hans lön räcker säkert till att betala böterna. Jag tycker att sju matchers avstängning varit bättre, man ska inte kunna köpa sig fri från straffet. Lönerna inom elithockeyn i Sverige kan man sänka till hälften av vad de är i dag. Spelarna är inte värda mer för vad de uträttar jämfört med vad en vanlig knegare tjänar och en pensionär har kvar. Jag har sett ersättningsnivåerna. Överbetalade är vad de är.

Nytt gnäll på att inte läktarna blir fulla vid varje match. Sänk ovanstående löner och sänk priset på entrébiljetterna så vanligt folk och pensionärer med familjer har råd att se fler matcher under en säsong.

Pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons