Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart är det väl kriminellt att vara sjuk

Annons

Du ska göra rätt för dig här i livet har man alltid fått höra. De som är gamla nu och har gjort rätt för sig, vad har de för det?

Försämrade pensioner och vården som spar så det finns inte tid att hjälpa. De far illa. Spara, spara. Handikappade får skylla sig själva, det kostar, spara, spara. Barnfattigdomen ökar, barnfamiljer vräks på grund av fattigdom, socialen tar inte sitt ansvar, spara, spara. Skolan är snart bara ett skämt, skolelever och förskolebarn kan man bolla med än hit än dit, spara, spara. Försäkringskassan gör sjuka sjukare, snart är det väl kriminellt att vara sjuk. Arbetsförmedlingen gör ingen nytta, arbetslösa blir livegna slavar som får slita för att eventuellt få ihop till hyran. Skattmasen jagar arbetare medan miljonärer och miljardärer går fria.

Det är mycket viktigt att våra skattepengar går till EU (Europeiska Utarmningen) för där sitter eliten och tänker på sig själva. Tro inte att de tänker på dig. Se bara hur det ser ut i övriga Europa, flera länder går på knäna. Arbetslösheten, fattigdomen och utanförskapet breder ut sig som pesten. Pengar finns i överflöd. Det är inte några få som ska ha allt, det måste delas jämnare mellan alla medborgare. Diktatorer och politiker som löper amok av maktbegär ska bort. Vi behöver politiker som bryr sig om människor, mänskligheten och miljön. Så länge pengar betyder allt skapas bara egoism.

Moder Svea ligger skändat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons