Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sprid inte en avog inställning till partiarbetet

Annons

Angående ett helt stadgeenligt val i Valbo kyrkofullmäktige, då kartell bildades som utmynnade i att Centern fick ett mandat i kyrkorådet. Påståendet att ALF:s väljare och anställda är besvikna över uteblivna ordförandeposter. ALF har ju fortfarande tre mandat i rådet.

Det blir inte bättre av att sprida en avog inställning till partiarbetet. Det är ett förtroendeuppdrag.

Jag har varit med i Valbo kyrkoråd, AU och ordförande i Valbo kyrkofullmäktige i många år. Det har alltid präglats av samförstånd för församlingens bästa i alla partigrupper. Vi har lyssnat på varandra och kommit fram till de bästa lösningarna, särskilt för ekonomin, arbetsmiljön och församlingsarbetet som är huvuduppgiften för kyrkan. Att nå ut med budskapet om tron i kristendom. Vad gäller bildandet av block, minns jag valet för åtta år sedan. Jag avgick som ordförande i fullmäktige och ville ha en S-märkt ordförande.

Då gick ALF-gruppen ihop med borgarna och röstade igenom en ALF-medlem till den posten i stället. Jag gick inte ut i media och beklagade. Det var bara att gratulera den nya ordföranden och jobba vidare med de uppdrag man hade kvar, det får man acceptera, det är politikens regler. Med önskan om samverkan över partigränserna för församlingens bästa och glada medarbetare.

Nancy Gilberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons