Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ståplats har gjort framsteg i år

Annons

Hej på er alla mina Brynäsvänner där ute i landet! Nu känner jag att det är dags att samanfatta säsongen. Sportsligt tycker jag att det har gått hyfsat. Som förra året fick vi 1–4 i kvarten. Skillnaden var att i år så lyckades vi pressa våra motståndare i tre av de fyra matcher som vi förlorade de vann ju sina matcher en och en halv minuter från slutet eller i OT, jag räknar bort den första plattmatchen...

Det som förstörde denna säsong var enligt mig ett svajigt målvaktsspel i kombination med uselt backspel, sedan var det en massa skador som kom väldigt olägligt.

Hemma vann vi 19 av 28 matcher i grundserien, sämre borta där det bara vanns 8 av 27.

Publiken då? Ett snitt på knappa 5 700 i arenan som tar 8 200 drygt, ja det är ju inte bra. Ni som sitter hemma nu och klagar på att Brynäs inte kan köpa in riktiga spelare (jag vet att ni är ganska bra på att klaga) ska ju veta att om ni kommer på matcherna och betalar inträde får Brynäs en starkare ekonomi och kan behålla sina bra spelare och förstärka med vad som behövs.

I övrigt tycker jag att de som varit på matcherna i år har varit en bra publik över lag. En eloge till er alla som kämpat med Brynäs i framgång och i motgång!

Den del av publiken som jag spenderar min tid med på matcherna, alltså ståplats, har tagit stora steg framåt i år. Låter mer och ger stödet till spelarna i större utstäckning även när det är motigt. Kan vi få klacken att samarbeta ännu mer till nästa säsong vore det underbart!

Vi får inte glömma de andra lagen i Brynäs; silver till damerna, brons till U16 och J18 och J20 kom till åttondelsfinal! Jag vill se mer folk även på dessa matcher.

Mathias ”alltid på ståplats” Norrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons