Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverige har blivit så hårt och kallt

Annons

Jag vet tre saker man kan ta bort i Sverige. Socialen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. De kostar bara pengar, och ingen får pengar.

1. Arbetsförmedlingen. Dagens slavhandel, de vill att man ska ta praktik, jobba heltid, utan lön, annars blir man straffad på något sätt. Och krigsmakten har ju flyttat in, vill ingen kriga längre?

2. Försäkringskassan. Sveriges maffia. Du får inte vara ärlig, man ska ljuga, låtsas vara sjuk med mera. Tack alla ni som förstör för oss ärliga, har ni inget samvete?

3. Socialen. De tror att de är Gud. De gör som de vill, lyder ingen. Socialen och barnens rätt i samhället. Vilken bluff. Det stämmer inte. Hur många fel får de göra och ändå ha kvar jobbet? Man läser ju varje dag om stackars människor.

Och människor som mår dåligt, de ber om hjälp, hela tiden, men får ingen hjälp. Men blir de kriminella får de hjälp, men då är det ju för sent.

Sverige blir mer och mer likt Ryssland och USA. Sverige har blivit så hårt, kallt, ondare, farligt att bo i. Vill vi ha det så här? Vad händer? Alla ni som har det svårt, ge inte upp! En dag kanske det kommer ett mirakel, eller inte. Ha det bra.

Kämpar på

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons