Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svinaktigt!

Annons

Angående svininfluensan som har varit ett stort ämne i medierna. Är det inte rent av svinaktigt att amerikanska företag (Granjas Carroll) kan kasta svininälvor och kadaverdelar i sjöar och förpestar för fattiga människor så att de får diarréer, magsmärtor och problem, utan att detta faktum nämns i åratal? Ett problem som pågått hur länge som helst blir till något viktigt när västerlänningar eller svenskar börjar drabbas och smittan rent av blivit till en pandemi. Eller kanske bara rent av en medial överdrift? För mig är detta inte mer än ren och skär rasism.

Det finns vidare en redan pågående mobbning mot mexikaner där man anser att de är lägre stående och ”drar med sig smittan som smutsiga mexare de är” när de försöker korsa gränsen till USA för att de vill jobba.

Med tanke på hur djurindustrin fungerar är det väl inga sådana här amerikanska multinationella köttföretag man ska stödja. Med tanke på hur mycket det tigs om människors sjukdomar som pågått i åratal är det sannerligen upprörande att man kan behandla människor och livs levande djur på det här viset.

Detta är enligt mig rent av svinaktigt!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons